Aankondiging

Het is zover! De clan gathering in Schotland begint nu echt vorm te krijgen.

Zoals eerder aangekondigd heeft het organisatiecomité goed rekening gehouden met onze schoolvakanties. Er is een bijzonder uitgebreid programma samengesteld. U kunt aan alles deelnemen maar het is ook mogelijk aan delen deel te nemen. Niks moet, maar heel veel mag 😉.

Voorlopig is alleen informatie bekend gemaakt voor het volledige programma. Mocht u willen deelnemen aan specifieke programmaonderdelen, neemt u dan contact op met de organisatie (Engelstalig mailen aub) of met James. In de komend weken volgt meer gedetailleerde informatie…. In de bijlage vindt u de Engelstalige informatie en hieronder een Nederlandstalige samenvatting.

Namens het organisatiecomité van de clan MacGillivray International Association worden alle leden van de Clan hartelijk uitgenodigd voor een bijeenkomst in Inverness van woensdag 15 tot zondag 19 juli 2020. Op vrijdag 17 juli nodigt onze Commander Iain MacGillivray iedereen uit op zijn familieboerderij in Calrossie bij Tain. Iain en zijn familie zullen zorgen voor een leuke en interessante dag! De bijeenkomst begint woensdag 15 juli ’s-avonds met een welkomstdiner in het Kingsmills Hotel, Inverness. Onze gathering eindigt ook weer met een groots clandiner op zaterdag 18 juli 2020.

De kosten van het bijwonen van de bijeenkomst bedragen £ 275 per persoon en zijn inclusief:
(maar exclusief de accommodatiekosten) 

  • Alle maaltijden en activiteiten in het Kingsmills Hotel
  • Het vervoer van en naar het hotel naar Culloden, Dunlichity en Dunmaglas inclusief de lunch op die dag
  • Het vervoer van en naar de Commandersdag in Calrossie
  • Een Ceilidh (feestavond) op vrijdag 17 juli
  • De toegang tot de Inverness Highland Games op zaterdag 18 juli.

Iedereen die wil deelnemen kan zich aanmelden via MACGILLIVRAY2020. (<= klik hier). Een aanbetaling van £ 50 per persoon moet uiterlijk 31 mei 2019 zijn betaald. Verdere details inclusief informatie over accommodatie zal worden verstrekt zodra een boeking is doorgegeven. Uiteraard kunt u altijd zelf zoeken via internet.

Heeft u extra informatie nodig of hulp? Neem contact op met James: VERENIGING (<= klik hier). Als uw clan commissioner heeft hij korte lijntjes met het organisatiecomité.

Clan MacGillivray Gathering 2020