Subscribe to our mailing list
Meld u aan voor de nieuwsbrieven

* indicates required

Hier kunt u zich inschrijven voor de Dunmaglass Nieuwsbrieven.

U ontvangt dan een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.


Als u uw e-mail niet in uw INBOX ziet dan is hij mogelijk in "junk e-mail" (ongewenst) geplaatst. Voltooi uw aanmelding vanaf deze positie.

Voor meer uitleg bij aanmelding: klik hier.

Dunmaglass Newsletter - nr. 4

Op zaterdag 1 oktober 2016 togen 58 leden van de familie Mac Gillavry naar Paviljoen Buiten in Odijk. Het werd een grandioze dag. Het weer was goed en we konden buiten de pas benoemde Commander Iain Donald MacGillivray welkom heten.

Bij zijn aankomst speelde Piper Elmer de Jong ‘Salute to the Chieftain. Iain was even overdonderd, maar daarna voelde hij zich snel thuis. Het werd een wederzijds hartelijke ontvangst.

Dunmaglass Newsletter - nr. 3

Iain Donald MacGillivray

Onlangs is bekend geworden dat Iain Donald MacGillivray, de pas benoemde Commander van de Clan MacGillivray, uit Schotland zal overkomen om de Nederlandse familiereünie bij te wonen.

Op donderdag, 25 augustus 2016, ontving Iain Donald MacGillivray een oorkonde bij zijn aanstelling als Commander van de Clan.

Dunmaglass Newsletter - nr. 2

Verwoesting van Ieper tijdens WO Ι

Tijdens de volledige duur van de Eerste Wereldoorlog was de stad aan drie zijden omringd door Duitse troepen, door de Britse verdedigers werd deze boog in het front de "Ypres Salient" genoemd.

Vermiste soldaten en officieren van het Britse Gemenebest, waaronder vier MacGillivrays, staan gebeiteld in de muren van dit herdenkingsmonument.

Dunmaglass Newsletter - nr. 1

Onze nieuwe Clan Commander

Op vrijdag, 15 april 2016, werd in het plaatsje Cùl lodain (Culloden, Schotland) de "Family Convention" gehouden om tot de benoeming van de "Commander of the Clan" te komen.

De gehele procedure werd, in naam van Lord Lyon King of Arms, begeleid door Yvonne Holton, Dingwall Pursuivant of Arms.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.